Zoek in 2959 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

123inkt.nl / Digital Revolution B.V.

opzeggen
Hoofdkantoor
Nieuw Walden 56-64
1394 PC
Telefoon
0294-787123
toegevoegd: 2018-07-12 23:09:03 , gewijzigd: 2018-08-24 16:39:49

Bedrijfsinformatie Digital Revolution B.V.

123inkt.nl is onderdeel van Digital Revolution B.V. en een e-commerce-organisatie die is opgericht in 1995. Digital Revolution B.V. voert ook de webwinkels 123accu, 123led, 123schoon, 123-3D en Kabelshop.

123inkt.nl opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik 123inkt.nl opzeggen?

Een account van 123inkt opzeggen wordt niet als mogelijkheid weergegeven op de betreffende site. Je wordt verwezen naar klantenservice@123inkt.nl, een contactformulier of telefoonnummer: 0294-787123. Vragen kun je ook stellen via Facebook en Twitter.
Het is wel mogelijk om je via het contactformulier uit te schrijven voor de nieuwsbrief.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je 123inkt.nl opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen