Zoek in 2690 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

About You GmbH

Hoofdkantoor
Telefoon
0800-0229967
toegevoegd: 2019-11-19 18:21:23 , gewijzigd: 2019-12-10 13:34:33

Bedrijfsinformatie About You GmbH

De About You GmbH is een Duitse online-Versandhändler voor kleding, schoenen en accessoires met hoofdkantoor in Hamburg. About You GmbH werd opgericht als een dochteronderneming van de Otto Group en is sinds 2018 genoteerd als een beleggingsmaatschappij in de portefeuille van de Groep.

Het bedrijf beheert de Duitse online winkels aboutyou.de en edited.de evenals de about-you shopping-app en is actief met parallelle aanbiedingen in Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Roemenië , De GmbH werd opgericht in mei 2014; tegelijkertijd werd het merk About You geregistreerd. Sinds de oprichting werkt About You met influencers en verkoopt het private labels en eigen merken. Het eigen merk Edited wordt ook aangeboden in stationaire winkels.

AboutYou laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf AboutYou opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven