Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Acura Assuradeuren

Hoofdkantoor
Kortestraat 3a
5491 SZ
Sint-Oedenrode, Nederland
Telefoon
088-7654000
E-mail
toegevoegd: 2018-04-24 07:53:38 , gewijzigd: 2019-08-05 15:46:09

Bedrijfsinformatie Acura Assuradeuren

Acura Assuradeuren is gestart in 2007 en maakt onderdeel uit van Summa Holding BV. Naast een belang in Acura Assuradeuren, heeft Summa Holding het eigendom van Summa Adviesgroep en APS Pensioen- en inkomensteam. 

Acura laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Acura opzeggen

Beëindigen of wijzigen van verzekeringen bij Acura vanwege een overlijden kan door contact op te nemen via telefoonnummer: 088-765400

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven