Zoek in 3111 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Adamas Inloophuis / Adamas Inloophuis

opzeggen
Hoofdkantoor
Eugenie Prévinaireweg 61
2151 BB
Nieuw-Vennep, Nederland
Telefoon
0252680233
toegevoegd: 2018-09-02 17:35:44 , gewijzigd: 2018-10-06 16:31:10

Bedrijfsinformatie Adamas Inloophuis

Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Het Adamas Inloophuis biedt een veilig en warm huis waar volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) met kanker, hun naasten of nabestaanden terecht kunnen voor ondersteuning en begeleiding. Je kunt er terecht voor een kop koffie en een luisterend oor, of om kennis te maken met verschillende activiteiten (lotgenoten contact, informatie, creatieve en lichaamsgerichte workshops en therapeutische begeleiding). Activiteiten die jou weer kracht geven om met kanker te leren leven.

In het Adamas Inloophuis werken 120 vrijwilligers die 8.000 bezoeken begeleiden. Het Adamas Inloophuis werkt nauw samen met het Spaarne Gasthuis. Dagelijks lopen er vrijwilligers rond die patiënten ondersteunen in de wachtkamer en op de dagbehandeling van de oncologieafdeling. 

Adamas Inloophuis opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Adamas Inloophuis opzeggen?

Een nieuwsbrief opzeggen of het beeindigen van donaties aan Adamas Inloophuis kan via het e-mailadres: mail@adamas-inloophuis.nl
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Adamas Inloophuis opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen