Zoek in 2814 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

ADCN | Club for Creativity / ADCN Vereniging

opzeggen
Hoofdkantoor
Polonceau-kade 17
1014 DA
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2020-11-04 16:22:02 , gewijzigd: 2020-11-04 16:23:16

Bedrijfsinformatie ADCN Vereniging

ADCN is de Club voor Creativiteit in Nederland. ADCN's missie is om creativiteit te ontketenen met impact op merken / zaken en cultuur / samenleving. De doelstellingen van ADCN zijn het stimuleren van creatieve excellentie, het versnellen van creatief talent en leiderschap en het gezamenlijk creëren van zinvolle innovatie in communicatie. Deze groep heeft als doel professionals te verbinden die gepassioneerd en nieuwsgierig zijn naar creativiteit.

ADCN heeft 4 typen van lidmaatschappen:
  1. STUDENT
  2. TALENT (<30)
  3. PROFESSIONAL (>30)
  4. SENIOR (65+)

ADCN | Club for Creativity opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf ADCN | Club for Creativity opzeggen

Heb je een lidmaatschap bij ADCN | Club for Creativity, maar wil je je lidmaatschap opzeggen?

Je kunt je lidmaatschap bij ADCN | Club for Creativity opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch, online of met i-finish.nl.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je ADCN | Club for Creativity opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen