Zoek in 2685 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Aevitae B.V.

Hoofdkantoor
Flight Forum 571
5657 DR
Eindhoven, Nederland
Telefoon
088-3535763
E-mail
-
toegevoegd: 2018-04-24 07:56:10 , gewijzigd: 2019-08-05 15:57:07

Bedrijfsinformatie Aevitae B.V.

Aevitae geeft zelf aan dat verzekeraars worden alsmaar groter en minder flexibel terwijl zij geloven dat verzekeren nou juist om mensen gaat en daarom de dingen ‘net aeven anders’ willen doen. Niet alleen over welke verzekering het beste past, maar bijvoorbeeld ook over hoe je op een leuke manier gezond en fit blijft.

Aevitae Schadeverzekeringen laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Aevitae Schadeverzekeringen opzeggen

Beëindigen of wijzigen van een autoverzekering bij Aevitea vanwege een overlijden kan door een mail te sturen naar: klantenservice@aevitae.nl.

Een zorgverzekering opzeggen bij Aevitea vanwege een overlijden kun je alleen schriftelijk doorgeven. Gebruik hiervoor het opzegformulier op de site:www.aevitea.com. Wil je deze per e-mail opsturen? Stuur deze dan naar polisbeheerzorg@aevitae.com.

Per post kun je het formulier sturen naar: Aevitae, Postbus 2705, 6401 DE, Heerlen.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven