Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

A.G. de Gouw Adviesgroep B.V.

Hoofdkantoor
Parallelweg West 54
5251 JG
Vlijmen, Nederland
Telefoon
073-5131111
toegevoegd: 2018-04-24 07:51:24 , gewijzigd: 2019-08-05 15:36:39

Bedrijfsinformatie A.G. de Gouw Adviesgroep B.V.

A.G. de Gouw Adviesgroep B.V. is in 1974 opgericht en heeft ruim 40  jaar ervaring in de branche als middelgroot, onafhankelijk assurantiekantoor.
Voornamelijk actief in de regio’s De Langstraat, ’s-Hertogenbosch, Oss, het Land van Heusden en Altena en het Land van Maas en Waal op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

AGDEGOUW laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf AGDEGOUW opzeggen

Het beëindigen of wijzigen van verzekeringen bij A.G. de Gouw Adviesgroep vanwege een overlijden kan door te bellen naar telefoonnummer: 073-5131111

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven