Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Amaska Verzekeringen B.V.

Hoofdkantoor
Concertgebouwplein 7
1071 LL
Amsterdam, Nederland
Telefoon
020-6793333
toegevoegd: 2018-04-24 08:01:21 , gewijzigd: 2019-09-11 15:18:28

Bedrijfsinformatie Amaska Verzekeringen B.V.

Amaska verzekringen B.V. is een lokaal financieel advieskantoor.

Amaska laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Amaska opzeggen

Opzeggen of wijzigen van een verzekering bij Amaska vanwege een overlijden kun je doen door contact op te nemen via telefoonnummer: 020 -6793333. Opzeggen kan ook door een mail te sturen naar: service@amaska.nl

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven