Zoek in 2643 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Amazon.com, Inc.

Hoofdkantoor
Postbus 81226
Seattle, WA 98108-1226, Verenigde Staten
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2018-05-31 22:51:54 , gewijzigd: 2019-06-26 21:43:47

Bedrijfsinformatie Amazon.com, Inc.

Amazon.com is een Amerikaans e-commercebedrijf gevestigd in Seattle. Het was een van de eerste grote bedrijven die goederen over het internet verkochten en het werd opgericht in 1994 door Jeff Bezos.

Amazon.com laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Amazon.com opzeggen

Het is bijzonder lastig om via Amazon erachter te komen hoe je een account kunt opzeggen. De snelste manier is om naar deze pagina te gaan als je bent inglogd.
Je krijgt dan allemaal uitleg wat er niet meer mogelijk is na het opzeggen en zal je nog eens afzonderlijk contact moeten opnemen
 om te verzoeken dat je jouw account wilt sluiten.

Wanneer het account is gesloten, kan deze niet meer door jou of iemand anders worden gebruikt. Dit omvat ook gerelateerde accounts en functies en services die aan je e-mailadres zijn gekoppeld. Als je in de toekomst wilt bestellen, of functies op de website wilt gebruiken voor welke een wachtwoord vereist zijn, dan moet je een nieuwe account aanmaken.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven