Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Amazon.com / Amazon.com, Inc.

opzeggen
Hoofdkantoor
Postbus 81226
Seattle, WA 98108-1226, Verenigde Staten
Telefoon
-
toegevoegd: 2018-05-31 22:51:54 , gewijzigd: 2021-01-15 12:28:52

Bedrijfsinformatie Amazon.com, Inc.

Amazon.com is een Amerikaans e-commercebedrijf gevestigd in Seattle. Het was een van de eerste grote bedrijven die goederen over het internet verkochten en het werd opgericht in 1994 door Jeff Bezos.

Amazon.com opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Amazon.com opzeggen?

Wel eens geprobeerd om een Amazon account op te zeggen? Bekijk op ons Youtube-kanaal dit (Engelstalig) filmpje hoe je dat moet doen in 1:22 minuut. Je snapt dan ook meteen dat Amazon het je wel heel erg lastig maakt.

De snelste manier is om naar deze pagina te gaan als je bent ingelogd op Amazon en dan de volgende handlingen uitvoert.

- Selecteer 'Prime or Something Else'
- Selecteer bij het pull-down menu 'Tel us more' -> 'Login and security'
- Selecteer in het volgende veld 'Close my account'

En tot slot zal je moeten chatten met een Amazon-medewerker of een email moeten sturen met daarin de reden van opzeggen en dat je het ook écht wil opzeggen...

Wanneer het account is gesloten, kan deze niet meer door jou of iemand anders worden gebruikt. Dit omvat ook gerelateerde accounts en functies en services die aan je e-mailadres zijn gekoppeld. Als je in de toekomst wilt bestellen, of functies op de website wilt gebruiken voor welke een wachtwoord vereist zijn, dan moet je een nieuwe account aanmaken.

Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Amazon.com opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven