Zoek in 2746 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Amazon.com, Inc.

Hoofdkantoor
Postbus 81226
Seattle, WA 98108-1226, Verenigde Staten
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2018-05-31 22:51:54 , gewijzigd: 2019-08-23 11:24:10

Bedrijfsinformatie Amazon.com, Inc.

Amazon.com is een Amerikaans e-commercebedrijf gevestigd in Seattle. Het was een van de eerste grote bedrijven die goederen over het internet verkochten en het werd opgericht in 1994 door Jeff Bezos.

Amazon.com laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Amazon.com opzeggen

Wel eens geprobeerd om een Amazon account op te zeggen? Bekijk op ons Youtube-kanaal dit (Engelstalig) filmpje hoe je dat moet doen in 1:22 minuut. Je snapt dan ook meteen dat Amazon het je wel heel erg lastig maakt.

De snelste manier is om naar deze pagina te gaan als je bent ingelogd op Amazon en dan de volgende handlingen uitvoert.

- Selecteer 'Prime or Something Else'
- Selecteer bij het pull-down menu 'Tel us more' -> 'Login and security'
- Selecteer in het volgende veld 'Close my account'

En tot slot zal je moeten chatten met een Amazon-medewerker of een email moeten sturen met daarin de reden van opzeggen en dat je het ook écht wil opzeggen...

Wanneer het account is gesloten, kan deze niet meer door jou of iemand anders worden gebruikt. Dit omvat ook gerelateerde accounts en functies en services die aan je e-mailadres zijn gekoppeld. Als je in de toekomst wilt bestellen, of functies op de website wilt gebruiken voor welke een wachtwoord vereist zijn, dan moet je een nieuwe account aanmaken.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven