Zoek in 2726 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Amersfoortse

Hoofdkantoor
Postbus 2072
3500 HB
Utrecht, Nederland
Telefoon
033-4642911
E-mail
-
toegevoegd: 2018-04-24 08:02:13 , gewijzigd: 2019-09-11 15:21:39

Bedrijfsinformatie Amersfoortse

Zelfstandigheid is een groot goed. Daarom helpt De Amersfoortse ondernemers, bedrijven en hun medewerkers om fysiek, mentaal en financieel zo gezond mogelijk te blijven.

Amersfoortse laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Amersfoortse opzeggen

Opzeggen of wijzigen van verzekeringen bij de Amersfoortse vanwege een overlijden kun je door contact op te nemen met de klantenservice via telefoonnummer: 033-4642911

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven