Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

AngelList Holdings, LLC

Hoofdkantoor
Maiden Lane Suite 600 16
94108
San Francisco, Verenigde Staten
Telefoon
1-650-851-1735
E-mail
-
toegevoegd: 2019-12-09 14:40:44 , gewijzigd: 2019-12-09 14:40:54

Bedrijfsinformatie AngelList Holdings, LLC

AngelList is een Amerikaanse website voor startups, angel investeerders en werkzoekenden die willen werken bij startups. Het platform is opgericht in 2010 en heeft een missie om het investeringsproces te democratiseren en startups te helpen bij hun uitdagingen op het gebied van fondsenwerving en talent. Het begon als een online introductiebord voor technische startups die seedfinanciering nodig hadden. Sinds 2015 biedt de site startups de mogelijkheid om gratis geld in te zamelen bij Angel Investors

angel.co laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf angel.co opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven