Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Politiebond ANPV

Hoofdkantoor
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2018-07-27 00:20:30 , gewijzigd: 2019-03-20 20:05:01

Bedrijfsinformatie Politiebond ANPV

De politiebond ANPV (Algemene Nederlandse Politie Vereniging) is de politievakorganisatie. ANPV is er voor iedereen die voor of bij de politie werkt maar óók voor de buitengewone opsporingsambtenaren en toezichthouders kan de ANPV in de belangenbehartiging veel betekenen.

De ANPV kan en mag als landelijke vakorganisatie in politieland geheel onafhankelijk opereren en posities innemen, zonder in het keurslijf van een overkoepelend orgaan te zitten. Daarnaast is de ANPV op geen enkele wijze gebonden aan politieke- of levensbeschouwelijke stromingen of denkbeelden. 

ANVP laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf ANVP opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven