Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Anytime Fitness / Anytime Fitness, LLC's

opzeggen
Hoofdkantoor
Bergerweg 100
6135 KD
Sittard, Nederland
Telefoon
085-7739929
toegevoegd: 2018-05-24 20:01:25 , gewijzigd: 2019-05-01 12:47:07

Bedrijfsinformatie Anytime Fitness, LLC's

Anytime Fitness is een 24-uursgezondheids- en fitnessclub met het hoofdkantoor in Woodbury, Minnesota. Het bedrijf exploiteert meer dan 4000 franchisevestigingen in 50 landen. De fitnessfaciliteiten zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend. Chuck Runyon, Dave Mortensen en Jeff Klinger hebben Anytime Fitness in 2002 opgericht. Runyon is de CEO van het bedrijf. Volgens Forbes was Anytime Fitness de snelstgroeiende franchise voor de gezondheidsclub in 2014. In 2015 rangschikte Entrepreneur Magazine Anytime Fitness als eerste op zijn wereldwijde franchiselijst.

Anytime Fitness opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Anytime Fitness opzeggen?

Om je lidmaatschap op te zeggen bij Anytime Fitness neem je rechtstreeks met jouw club contact op. Houd rekening met 1 volle kalendermaand opzegtermijn en de geldende looptijd van jouw overeenkomst.Ga altijd persoonlijk naar de club toe.

Het is I-Finish niet bekend dat voor het opzeggen van je lidmaatschap bij Anytime Fitness na een overlijden, een afwijkende opzegprocedure geldt.


Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Anytime Fitness opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen