Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

TMG

Hoofdkantoor
Basisweg 30
1043 AP
Amsterdam, Nederland
Telefoon
020-4802825
E-mail
-
toegevoegd: 2018-04-14 21:31:44 , gewijzigd: 2019-01-04 17:37:07

Bedrijfsinformatie TMG

Autovisie is hét magazine voor autoliefhebbers met de beste tests, spetterende reportages, fraaie fotografie, verrassende achtergrondverhalen en het nieuws dat de auto-industrie liever nog niet kwijt had gewild.

Autovisie laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Autovisie opzeggen

Een abonnement op Autovisie opzeggen kan door te bellen naar: 020-4802825. Een schriftelijke opzegging kun je sturen naar: TMG Abonneeservice, Postbus 376, 1000 EB Amsterdam. Vermeld in je brief de volledige adresgegevens en de reden van opzegging.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven