Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

BINDINC BV / AKN CV

Hoofdkantoor
’s-Gravelandseweg 80
1217 EW
Hilversum, Nederland
Telefoon
035-6726726
E-mail
-
toegevoegd: 2018-04-23 10:27:27 , gewijzigd: 2018-12-20 09:59:59

Bedrijfsinformatie BINDINC BV / AKN CV

De Avrobode is een wekelijks verschijnende programmagids met informatie over televisie- en radioprogramma’s.

Avrobode laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Avrobode opzeggen

Opzeggen Avrobode abonnement kan telefonisch via telefoonnummer 035 – 6726850. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

***Ervaring 18-12-2018*** Een opzegging door ons is prima gerealiseerd en bevestigd door de Manager Klant Contact Centrum van de Avrobode.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven