Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

awin Axel Springer SE

Hoofdkantoor
Entrepotdok 86
1018 AD
Amsterdam, Nederland
Telefoon
+31 20 555 8900
toegevoegd: 2019-12-10 15:05:30 , gewijzigd: 2019-12-10 15:08:05

Bedrijfsinformatie awin Axel Springer SE

Awin is een wereldwijd aangesloten netwerk. Awin bestaat uit meer dan 100.000 bijdragende uitgevers en 13.000 adverteerders en heeft meer dan 1000 werknemers in 15 kantoren wereldwijd. Awin is actief in de detailhandel, telecommunicatie, reizen en financiën en werkt samen met partners zoals ASOS, O2, ESI Media, Business Insider, HP, 1 & 1 en Marks & Spencer.

awin.com laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf awin.com opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven