Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Baarnse Mixed Hockey Vereniging (BMHV)

Hoofdkantoor
De Geerenweg 10
3741 RS
Baarn, Nederland
Telefoon
035-5414540
E-mail
toegevoegd: 2018-10-06 21:42:54 , gewijzigd: 2018-11-19 08:05:10

Bedrijfsinformatie Baarnse Mixed Hockey Vereniging (BMHV)

Baarnse MHV is een Nederlandse hockeyclub uit Baarn. De club is in 1965 opgericht.

Baarnse MHV laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Baarnse MHV opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap kan tot en met 30 april worden ingediend via het digitale opzegformulier, te vinden op de BMHV site, achter de inlog op LisaTEAM, vervolgens onder "Club” en "Opzegformulier”. De opzegging wordt direct verwerkt in Lisa en je ontvangt een bevestiging per mail. Voor het opzeggen ná 30 april, en voor lidmaatschapsvorm-wijzigingen dien je contact op te nemen met de ledenadministratie via email ledenadministratie@bmhv.nl. Conform genomen besluit in de ALV van 22 mei 2014 dienen opzeggingen vóór 1 mei van ieder jaar schriftelijk plaats te vinden. Dit in verband met het samenstellen van de teams en opgave hiervan aan de KNHB voor het volgende seizoen. Bij niet tijdig opzeggen loopt het lidmaatschap door en wordt de hele contributie voor het komende seizoen geïnd. Daarbij dupeer je bovendien het team waarbij je dan ingedeeld wordt. Bij twijfel adviseren ze de leden uit voorzorg op te zeggen, eventueel opnieuw aanmelden is kosteloos. Mondelinge of andere mededelingen zullen nooit als zodanig geaccepteerd worden.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen na een overlijden een andere opzegprocedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven