Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

BankGiro Loterij N.V.

Hoofdkantoor
Beethovenstraat 200
1077 JZ
Amsterdam, Nederland
Telefoon
088-0201030
E-mail
-
toegevoegd: 2018-05-27 14:44:59 , gewijzigd: 2019-05-01 12:35:41

Bedrijfsinformatie BankGiro Loterij N.V.

BankGiro Loterij is een Nederlandse loterij. Circa 600.000 deelnemers spelen maandelijks mee. Zij steunen met de aanschaf van een lot allerlei vormen van cultuur en maken kans op een geldprijs. 

Samen met de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij vormt de BankGiro Loterij sinds 2004 de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. De missie van deze drie Loterijen is eenduidig: het steunen van goede doelen.

BankGiroLoterij laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf BankGiroLoterij opzeggen

Opzeggen van je deelname bij de Bankgiroloterij kan je telefonisch doorgeven via telefoonnummer : 088-0201030.

Voor het opzeggen van deelname aan de Bankgiroloterij na een overlijden kan je schrijven naar: 
BankGiro Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam
 
Vermeldt de naam, adresgegevens en het IBAN (rekeningnummer) van de overledene.
Je kunt ook bellen met onze Ledenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het telefoonnummer is: 088 - 020 1030.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven