Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Basic-Fit Nederland B.V.

Hoofdkantoor
Wegalaan 60
2132 JC
Hoofddorp, Nederland
Telefoon
023-8080888
E-mail
-
toegevoegd: 2018-05-24 19:59:25 , gewijzigd: 2020-01-14 18:35:01

Bedrijfsinformatie Basic-Fit Nederland B.V.

Basic-Fit is met meer dan 150 clubs de grootste sportschoolketen van Nederland.

Basic-Fit laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Basic-Fit opzeggen

Je kunt je overeenkomst met Basic-Fit opzeggen op verschillende manieren. Dit kan je doen op de kiosk in de club. In elke Basic-Fit staat er zowel voor als na de ingang een kiosk. Neem je pas óf je ledennummer (geboortedatum) mee en zeg op via het digitale scherm.

Opzeggen van Basic-Fit kan ook via de website (www.basic-fit.com/nl-nl ), per brief (Basic-Fit, Postbus 3124, 2130 KC Hoofddorp). Bij opzegging per email en brief moet je de volgende gegevens vermelden: je naam, pasnummer en adres van de thuisclub. Indien de overeenkomst telefonisch is aangegaan, kan je de overeenkomst ook telefonisch opzeggen.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven