Zoek in 3164 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Basic-Fit / Basic-Fit Nederland B.V.

opzeggen
Hoofdkantoor
Wegalaan 60
2132 JC
Hoofddorp, Nederland
Telefoon
023-8080888
toegevoegd: 2018-05-24 19:59:25 , gewijzigd: 2020-12-29 11:37:35

Bedrijfsinformatie Basic-Fit Nederland B.V.

Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Nederland. In maart 2020 beschikt Basic-Fit over 828 sportscholen in Europa. Deze zijn verspreid over Nederland (202), België (188), Luxemburg (10), Frankrijk (390) en Spanje (38).

Met meer dan 2,2 miljoen leden is Basic-Fit de Europese marktleider in de value-for-money fitnessmarkt.

Basic-Fit biedt twee soorten lidmaatschap: Comfort en Premium. Met beide lidmaatschapstypes kunnen mensen trainen in al onze Basic-Fit clubs in Europa. Daarnaast wordt de Basic-Fit app standaard meegeleverd.
Een Premium-lidmaatschap biedt leden de mogelijkheid om elke keer dat ze naar een club gaan een vriend mee te nemen. Bovendien kan het Premium-lidmaatschap worden gedeeld met één andere persoon van het huishouden die ten volle kan profiteren van alle voordelen die het Premium-lidmaatschap te bieden heeft. De kosten voor een eenjarig Comfort-lidmaatschap bedragen € 19,99 per vier weken en € 29,99 per vier weken voor een Premium-lidmaatschap.

Basic-Fit opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Basic-Fit opzeggen?

Hoe Basic Fit lidmaatschap opzeggen?

Je kunt je overeenkomst met Basic-Fit opzeggen op verschillende manieren. Dit kan je doen op de kiosk in de club. In elke Basic-Fit staat er zowel voor als na de ingang een kiosk. Neem je pas óf je ledennummer (geboortedatum) mee en zeg op via het digitale scherm.

Opzeggen van Basic-Fit kan ook via de website ( www.basic-fit.com ), per brief (Basic-Fit, Postbus 3124, 2130 KC Hoofddorp). Bij opzegging per email en brief moet je de volgende gegevens vermelden: je naam, pasnummer en adres van de thuisclub. Indien de overeenkomst telefonisch is aangegaan, kan je de overeenkomst ook telefonisch opzeggen.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Basic-Fit opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen