Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Buckaroo BV

Hoofdkantoor
Zonnebaan 9
3542 EA
Utrecht, Nederland
Telefoon
+31 (0)30 711 50 00
toegevoegd: 2019-12-23 09:10:40 , gewijzigd: 2019-12-23 09:16:20

Bedrijfsinformatie Buckaroo BV

Buckaroo is een betalingsprovider. Sinds 2005 begon Buckaroo als aanbieder van iDEAL in Nederland. Daarna SEPA direct debit en creditcards. Buckaroo ondersteunt meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden en giftcards. Buckaroo is een betaalpartner voor meer dan 5.000 organisaties en bedrijven in Nederland, waaronder corporates, goede doelen en webwinkels. Buckaroo verwerkt betalingen via payment technology. Inkomende betalingen worden gekoppeld met de openstaande post. Dit doet Buckaroo onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Gelden verlopen via een Stichting Derden Gelden-rekening (of via de rekening van de merchant). Dit is ook het bankrekeningnummer dat consumenten op hun afschrift zien staan.

buckaroo.nl laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf buckaroo.nl opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven