Zoek in 2643 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

BUX B.V.

Hoofdkantoor
Spuistraat 114-b
1012 VA
Amsterdam, Nederland
Telefoon
085=8885505
toegevoegd: 2019-01-11 20:08:16 , gewijzigd: 2019-01-31 15:22:19

Bedrijfsinformatie BUX B.V.

Bux is een smartphone app waarmee je kunt beleggen.

BUX laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf BUX opzeggen

Als je jouw Bux account wilt opzeggen dan kun je een mailtje sturen naar support@getbux.com vanaf het mailadres die je ook hebt gebruikt voor je BUX account en bevestig ook even je username. Zij zullen dan je account en alle bijbehorende data verwijderen.

Het is i-Fnish niet bekend of er voor het opzeggen van een Bux account na een overlijden een andere procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven