Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Coolblue B.V.

Hoofdkantoor
Oostplein 97
3011 KW
Rotterdam, Nederland
Telefoon
010-7988999
toegevoegd: 2018-05-14 12:37:14 , gewijzigd: 2019-01-15 15:57:38

Bedrijfsinformatie Coolblue B.V.

Coolblue is een winkelformule in voornamelijk consumentenelektronica, die als handelsmerk heeft dat het voor elke productgroep een aparte webwinkel opricht, met van elke winkel een .nl en een .be-variant.

Coolblue laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Coolblue opzeggen

Opzeggen bij Coolblue van een account of voor het verwijderen van gegevens  kan door een mail te sturen naar privacyvragen@coolblue.nl of te schrijven naar:
Coolblue
t.a.v.Data Protection Officer
Weena 664
3012 CN Rotterdam

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen van een account bij Coolblue na overlijden, een afwijkende procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven