Zoek in 2726 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Cordares Verzekeringsgroep/Loyalis

Hoofdkantoor
Oude Lindenstraat 7
6411 EJ
Heerlen, Nederland
Telefoon
045-5796111
toegevoegd: 2018-04-24 09:08:58 , gewijzigd: 2018-09-24 14:08:16

Bedrijfsinformatie Cordares Verzekeringsgroep/Loyalis

ondergebracht bij Loyalis

Cordares Verzekeringsgroep/Loyalis laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Cordares Verzekeringsgroep/Loyalis opzeggen

Opzeggen van verzekeringen bij Cordares Verzekeringsgroep/Loyalis kan je door te bellen naar telefoonnummer: 045-5796111

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen bij Cordares Verzekeringsgroep/Loyalis na overlijden, een afwijkende opzegprocedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven