Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

De Nederlandse Notariskluis B.V.

Hoofdkantoor
Peulenstraat 151
3371 AL
Hardinxveld-Giessendam, Nederland
Telefoon
06-53378593
toegevoegd: 2018-12-11 09:20:07 , gewijzigd: 2018-12-11 09:36:14

Bedrijfsinformatie De Nederlandse Notariskluis B.V.

De Nederlandse Notariskluis is een Internetkluis. Met de sleutel die je van een notaris ontvangt kun je al jouw documenten, inlogcodes en wachtwoorden opslaan.

De Nederlandse Notariskluis laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf De Nederlandse Notariskluis opzeggen

Je kunt de diensten op elk moment en om welke reden dan ook opzeggen. Je kunt dat doen door in te loggen in jouw account en het proces voor het sluiten van het account uit te voeren. Als je de diensten opzegt, kun je de inhoud handmatig verwijderen, met uitzondering van de inhoud die geassocieerd is met een gesloten account. Deze inhoud zal nog enige tijd blijven staan.

Als jouw diensten worden opgezegd of beëindigd, eindigt jouw recht tot het gebruik van de diensten onmiddellijk. Als jouw account wordt opgezegd of beëindigd, eindigt jouw recht tot het gebruik van het account onmiddellijk. Als jouw diensten worden opgezegd of beëindigd, wordt de inhoud permanent verwijderd en niet aan jou geretourneerd.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven