Zoek in 2787 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET)

opzeggen
Hoofdkantoor
Laan op zuid 2
3071 AA
Rotterdam, Nederland
Telefoon
010-4476911
E-mail
-
Website
toegevoegd: 2018-07-09 11:40:33 , gewijzigd: 2020-02-14 17:09:33

Bedrijfsinformatie De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET)

De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET) is een Nederlands vervoerbedrijf dat actief is in het stadsvervoer in en om de stad Rotterdam. Het openbaar vervoer wordt uitgevoerd per tram, bus, metro en veerboot.

RET laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf RET opzeggen

Hoe kan ik mijn abonnement wijzigen of opzeggen?

Regio Maandabonnement
Een Regio Maandabonnement kun je alleen stopzetten tot en met de 2e dag van de geldigheid van het abonnement, dit noemen we de garantieperiode. Je ontvangt dan het volledige aankoopbedrag terug. 

Het aanpassen van de ingangsdatum, centrumzone of sterwaarde van je maandabonnement kun je alleen doen door het abonnement stop te zetten en een nieuw abonnement aan te schaffen. Na de 2e dag van de geldigheid is dit niet meer mogelijk. Stopzetten van een Regio Maandabonnement kan bij één van onze Servicepunten.

Regio Jaarabonnement

-Binnen garantieperiode
Binnen deze garantieperiode (voor de ingangsdatum of ingangsdatum + 1 dag) kan het abonnement kosteloos beëindigd. Dit kan telefonisch via 0900-5006010 (gebruikelijke belkosten) of bij één van onze Servicepunten. Het aankoopbedrag ontvang je terug op je rekening. Er wordt geen contant geld teruggegeven. Houd er rekening mee dat bij stopzetten per telefoon de stopzetting nog wel opgehaald moet worden bij een ophaalautomaat

-Buiten garantieperiode
Buiten de garantieperiode (na de 2e dag van geldigheid) kan het abonnement ook voortijdig stopgezet worden. Dit kan met ingang van de eerstvolgende abonnementstermijn. Stopzetten van het Regio jaarabonnement kan per telefoon 0900-5006010 (gebruikelijke belkosten) of bij één van onze Servicepunten. Houd er rekening mee dat bij stopzetten per telefoon de stopzetting nog wel opgehaald moet worden bij een ophaalautomaat.

Let op. Voortijdig stopzetten van het Regio Jaarabonnement kost 5 euro administratiekosten.

Wijzigen
Tussentijds wijzigen van de abonnementgegevens (zone, sterwaarde) is niet mogelijk. Volg hiervoor de stopzettingsprocedure en koop vervolgens een nieuw abonnement.


Of laat i-Finish opzeggendienst voor je RET opzeggen.
Opzeggen bij overlijden De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET)

Opzeggen bij overlijden De Rotterdamse Electrische Tram N.V. (RET)

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen van een abonnement bij RET na overlijde4n, een afwijkende procedure geldt.
i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen