Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

De Standaard - Mediahuis N.V.

Hoofdkantoor
Katwilgweg 2
2050
Antwerpen, België
Telefoon
0032-027902108
toegevoegd: 2018-11-29 21:50:43 , gewijzigd: 2020-02-13 14:45:55

Bedrijfsinformatie De Standaard - Mediahuis N.V.

De Standaard is meer dan een nieuwskrant. Van politiek over economie tot cultuur en sport – op papier én digitaal. 

De Standaard laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf De Standaard opzeggen

Je kunt jouw abonnement stopzetten door te bellen naar de klantendienst van De Standaard. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 0032-027902108. Houd er rekening mee dat je dit uiterlijk 14 dagen voor de vervaldatum van je abonnement dient door te geven.

Je kunt jouw instellingen voor de nieuwsbrieven zelf beheren. Klik hier en meldt je aan met jouw e-mailadres/gebruikersnaam en paswoord. Dan kun je jouw inschrijving op de verschillende nieuwsbrieven beheren. Om jouw aanpassingen te bewaren klik je onderaan op "Opslaan".

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven