Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

DTG BV

Hoofdkantoor
Herikerbergweg 88
1101 CM
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
Website
toegevoegd: 2018-11-11 22:41:44 , gewijzigd: 2019-01-24 09:52:04

Bedrijfsinformatie DTG BV

DTG is een online marketingservice en helpt ondernemers in Nederland online zaken te doen. DTG heeft online marketeers, SEA- en SEO-specialisten, designers en copywriters in dienst om de online vindbaarheid van bedrijven te verbeteren.

DTG laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf DTG opzeggen

Voor het wijzigen of opzeggen van DTG maak je gebruikk van de eigen omgeving (MijnDTG) met daarin de (persoons)gegevens en online producten. DTG verstuurd ook nieuwsbrieven.

De klantenservice is bereikbaar via: dtg.nl/klantenservice, telefonisch op nummer: 020-4086400 of via WhatsApp: 06-51090933. De klantenservice is op werkdagen geopend van 8.00-18.00 uur.

Het is i-Finish niet bekend of zichtbaar geworden dat DTG een afzonderlijke procedure voor opzeggen heeft na een overlijden.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven