Zoek in 3044 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

eff.org / Electronic Frontier Foundation

opzeggen
Hoofdkantoor
Eddy Street 815
94109
San Francisco, Verenigde Staten
Telefoon
+1-415-436-9333
toegevoegd: 2019-12-30 11:35:18 , gewijzigd: 2019-12-30 11:39:12

Bedrijfsinformatie Electronic Frontier Foundation

De Electronic Frontier Foundation is opgericht in juli of 1990 als reactie op een fundamentele dreiging voor spraak. De geheime dienst van de Verenigde Staten voerde een reeks invallen uit die de distributie volgden van een document dat illegaal was gekopieerd van een BellSouth-computer en beschreef hoe het nood 911-systeem werkte, het E911-document genoemd. De geheime dienst geloofde dat als "hackers" wisten hoe ze de telefoonlijnen moesten gebruiken die waren gereserveerd voor het ontvangen van noodoproepen, de lijnen overbelast zouden raken en mensen echte noodsituaties zouden doorkomen.
EVF biedt geld voor juridische verdediging in de rechtbank, presenteert amicus curiae-instructies, verdedigt individuen en nieuwe technologieën tegen wat zij als misbruik van juridische dreigingen beschouwt, werkt aan het ontmaskeren van overheidsmisdaden, biedt begeleiding aan de overheid en rechtbanken, organiseert politieke actie en massamailings, ondersteunt enkele nieuwe technologieën die volgens haar de persoonlijke vrijheden en online burgerlijke vrijheden in stand houden, onderhoudt een database en websites met aanverwant nieuws en informatie, controleert en daagt potentiële wetgeving uit die volgens haar inbreuk zou maken op persoonlijke vrijheden en fair use en vraagt om een lijst van wat zij als misbruik beschouwt patenten met intenties om diegenen te verslaan die het zonder verdienste beschouwt.

eff.org opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik eff.org opzeggen?

Alles opzeggen zonder registratie en direct te gebruiken. Binnen 3 minuten ben je klaar en verwerken wij jouw opzegging.
 

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen