Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Eneco B.V.

Hoofdkantoor
Marten Meesweg 5
3068 AV
Rotterdam, Nederland
Telefoon
-
Website
-
toegevoegd: 2018-06-26 22:31:59 , gewijzigd: 2019-08-15 12:02:26

Bedrijfsinformatie Eneco B.V.

Eneco Groep N.V. is een Nederlandse energieonderneming met ruim 3.000 medewerkers. Eneco is actief in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en België.

Eneco laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Eneco opzeggen

Wanneer en in welke situaties kan of moet je het contract of abonnement bij Eneco opzeggen?

Als je bijvoorbeeld verhuist naar een seniorenwoning of verzorgingstehuis, heb je vaak geen eigen energie-aansluiting. Soms kun je wel je energiecontract voor stroom meenemen. Verhuis je naar het buitenland, dan zeg je mondeling je contract op door te bellen met de Klantenservice. Volg de stappen zoals hieronder beschreven. Het kan zijn dat je door omstandigheden de verhuisdatum nog niet weet. Laat het Eneco wel zo snel mogelijk weten als de datum bekend is, dan verwerken zij het meteen.

Bel met de klantenservice en geef telefonisch de meterstanden door. In geval van contact per email dan krijg je het verzoek om de meterstanden per mail door te geven. Je geeft de meterstanden het gemakkelijkst online door, graag binnen 5 werkdagen. Is er geen mailadres van jou bekend, dan krijg je een meterstandenkaart via de post. Zo’n 1 à 2 weken nadat de meterstanden zijn ontvangen, krijg je van ons de eindnota via de mail of post. 'Mijn Eneco' kun je niet meer raadplegen als je geen klant meer bij Eneco bent.

Het is ook mogelijk dat je de aansluiting van bijvoorbeeld gas wilt afsluiten. In dat geval moet je het energiecontract opzeggen. Voor de afsluiting neem je contact op met de netbeheerder. Op www.mijnaansluiting.nl kun je vinden wie de netbeheerder in jouw regio is.
Let op:
De tarieven van een energiecontract voor meerdere jaren zijn vaak voordeliger. Zeg je een contract voor bepaalde tijd eerder op? Dan brengt dat meestal kosten met zich mee die wij in rekening via een opzegboete. In de voorwaarden van je energiecontract lees je hier meer over.

Opzeggen bij overlijden Eneco B.V.

Opzeggen bij overlijden Eneco B.V.

In het geval van een overlijden is er een speciaal telefoonnummer voor nabestaanden: 010-8921599 (gebruikelijke belkosten)
i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven