Zoek in 3164 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

essent.nl / Essent

opzeggen
Hoofdkantoor
Willemsplein 4
5211 AK
Telefoon
0900-1550
toegevoegd: 2018-07-06 22:36:56 , gewijzigd: 2019-12-30 15:18:37

Bedrijfsinformatie Essent

Essent NV is een energiebedrijf van het Duitse energieconcern Innogy dat elektriciteit en gas levert aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland en België. Essent is opgericht in 1999, en is sinds 29 oktober 2016 onderdeel van innogy. Eind 2016 werkten er 2.870 mensen bij Essent (eind 2015 2.502 mensen). Het hoofdkantoor staat in 's-Hertogenbosch.

Tot 1 juli 2009 gemaakt Enexis, toen nog onder de naam Essent Netwerk, deel uit van Essent. Totdat Essent verkocht werd aan het Duitse energiebedrijf RWE, per 1 oktober 2009, maakte Essent Milieu (begonnen Attero) ook nog onderdeel uit van Essent.

essent.nl opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik essent.nl opzeggen?

Essent contract opzeggen kan door te bellen naar telefoonnummer: 0800-3773680 (gratis).
Soms betaalt u hiervoor een opzegvergoeding.
Stapt u over naar een andere leverancier, dan zegt uw nieuwe energieleverancier het contract voor u op.

Contract bij Essent opzeggen vanwege een overlijden, dan kunt u bellen naar telefoonnummer: 0900-1550


Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je essent.nl opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen