Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Essent

Hoofdkantoor
Willemsplein 4
5211 AK
's-Hertogenbosch, Nederland
Telefoon
0900-1550
E-mail
-
toegevoegd: 2018-07-06 22:36:56 , gewijzigd: 2019-12-30 15:18:37

Bedrijfsinformatie Essent

Essent NV is een energiebedrijf van het Duitse energieconcern Innogy dat elektriciteit en gas levert aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland en België. Essent is opgericht in 1999, en is sinds 29 oktober 2016 onderdeel van innogy. Eind 2016 werkten er 2.870 mensen bij Essent (eind 2015 2.502 mensen). Het hoofdkantoor staat in 's-Hertogenbosch.

Tot 1 juli 2009 gemaakt Enexis, toen nog onder de naam Essent Netwerk, deel uit van Essent. Totdat Essent verkocht werd aan het Duitse energiebedrijf RWE, per 1 oktober 2009, maakte Essent Milieu (begonnen Attero) ook nog onderdeel uit van Essent.

essent.nl laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf essent.nl opzeggen

Essent contract opzeggen kan door te bellen naar telefoonnummer: 0800-3773680 (gratis).
Soms betaalt u hiervoor een opzegvergoeding.
Stapt u over naar een andere leverancier, dan zegt uw nieuwe energieleverancier het contract voor u op.

Contract bij Essent opzeggen vanwege een overlijden, dan kunt u bellen naar telefoonnummer: 0900-1550

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven