Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Evides N.V.

Hoofdkantoor
Schaardijk 150
3063 NH
Rotterdam, Nederland
Telefoon
0900-0787
E-mail
-
toegevoegd: 2018-06-10 16:47:36 , gewijzigd: 2019-12-30 13:27:48

Bedrijfsinformatie Evides N.V.

Evides N.V. is een waterleidingbedrijf in Nederland. Het is in 2004 ontstaan uit een fusie van het Rotterdamse WBE en het Zeeuwse DWB. Evides is waterleverancier in zuidelijk Zuid-Holland, geheel Zeeland en in het uiterste westen van Brabant.

Evides Waterbedrijf laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Evides Waterbedrijf opzeggen

De klantenservice is telefonisch bereikbaar via 0900-0787 op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur en tegen de gebruikelijke belkosten.
Wanneer je contact opneemt met Evides Waterbedrijf, vergeet dan niet om het klantnummer en/of de volledige adresgegevens bij de hand te houden.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven