Zoek in 2638 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Federatie Nederlandse Vakbeweging

Hoofdkantoor
Nederland
Telefoon
088 - 368 0 368
E-mail
-
Website
toegevoegd: 2018-06-07 08:10:16 , gewijzigd: 2018-12-10 10:59:27

Bedrijfsinformatie Federatie Nederlandse Vakbeweging

De Federatie Nederlandse Vakbeweging is een Nederlandse werknemersvereniging. De FNV ontstond in 1976 toen het Nederlands Verbond van Vakverenigingen en het Nederlands Katholiek Vakverbond intensief gingen samenwerken.

Laten opzeggen FNV

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf opzeggen Federatie Nederlandse Vakbeweging

Je kunt je lidmaatschap schriftelijk beëindigen met een opzegtermijn van drie maanden. Let op: Vermeld naam, adres, lidnummer en reden van opzegging. Telefonisch contact Bel met het Contactcenter voor al je vragen over werk, inkomen, letselschade en lidmaatschap. 088 - 368 0 368 (gebruikelijke belkosten) Ma t/m vrij 8.30 - 17.30 uur Ook bereikbaar vanuit het buitenland.

Met i-Finish kun jij na een overlijden alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er tegenop om zelf steeds weer hetzelfde, emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor een nabestaande om in deze moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt.