Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Federatie Nederlandse Vakbeweging

Hoofdkantoor
Hertogswetering 159
3543 AS
Utrecht, Nederland
Telefoon
088-3680368
E-mail
-
Website
toegevoegd: 2018-06-07 08:10:16 , gewijzigd: 2019-05-18 09:03:15

Bedrijfsinformatie Federatie Nederlandse Vakbeweging

De Federatie Nederlandse Vakbeweging is een Nederlandse werknemersvereniging. De FNV ontstond in 1976 toen het Nederlands Verbond van Vakverenigingen en het Nederlands Katholiek Vakverbond intensief gingen samenwerken.

FNV laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf FNV opzeggen

Je kunt je lidmaatschap schriftelijk beëindigen met een opzegtermijn van drie maanden. Let op: Vermeld naam, adres, lidnummer en reden van opzegging. Telefonisch contact Bel met het Contactcenter voor al je vragen over werk, inkomen, letselschade en lidmaatschap. 088-3680368 (gebruikelijke belkosten) Ma t/m vrij 8.30 - 17.30 uur Ook bereikbaar vanuit het buitenland.
Opzeggen bij overlijden Federatie Nederlandse Vakbeweging

Opzeggen bij overlijden Federatie Nederlandse Vakbeweging

Wil je het overlijden melden van een naaste die lid was van FNV, bel dan met het Contactcenter op 088 - 368 0 368. Ze ontvangen de melding graag telefonisch, om te voorkomen dat ze voor de vragen zouden moeten terugbellen en dat op een ongeschikt tijdstip zouden doen.

Ze zorgen er dan voor dat het lidmaatschap direct (uiteraard zonder opzegtermijn) wordt stopgezet. Ben je partner van de overledene en werk je zelf niet in loondienst dan kun je er ook voor kiezen om het lidmaatschap over te nemen. 
i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven