Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

FNV / Federatie Nederlandse Vakbeweging

opzeggen
Hoofdkantoor
Hertogswetering 159
3543 AS
Utrecht, Nederland
Telefoon
088-3680368
toegevoegd: 2018-06-07 08:10:16 , gewijzigd: 2019-05-18 09:03:15

Bedrijfsinformatie Federatie Nederlandse Vakbeweging

De Federatie Nederlandse Vakbeweging is een Nederlandse werknemersvereniging. De FNV ontstond in 1976 toen het Nederlands Verbond van Vakverenigingen en het Nederlands Katholiek Vakverbond intensief gingen samenwerken.

FNV opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik FNV opzeggen?

Je kunt je lidmaatschap schriftelijk beëindigen met een opzegtermijn van drie maanden. Let op: Vermeld naam, adres, lidnummer en reden van opzegging. Telefonisch contact Bel met het Contactcenter voor al je vragen over werk, inkomen, letselschade en lidmaatschap. 088-3680368 (gebruikelijke belkosten) Ma t/m vrij 8.30 - 17.30 uur Ook bereikbaar vanuit het buitenland.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je FNV opzeggen of stopzetten.
Opzeggen bij overlijden Federatie Nederlandse Vakbeweging

Opzeggen bij overlijden Federatie Nederlandse Vakbeweging

Wil je het overlijden melden van een naaste die lid was van FNV, bel dan met het Contactcenter op 088 - 368 0 368. Ze ontvangen de melding graag telefonisch, om te voorkomen dat ze voor de vragen zouden moeten terugbellen en dat op een ongeschikt tijdstip zouden doen.

Ze zorgen er dan voor dat het lidmaatschap direct (uiteraard zonder opzegtermijn) wordt stopgezet. Ben je partner van de overledene en werk je zelf niet in loondienst dan kun je er ook voor kiezen om het lidmaatschap over te nemen. 

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen