Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Feenstra assurantie- & financieringskantoor

Hoofdkantoor
Reggestraat 28
1078 DA
Amsterdam, Nederland
Telefoon
020 - 6797953
toegevoegd: 2018-04-24 09:33:35 , gewijzigd: 2018-10-04 10:15:04

Bedrijfsinformatie Feenstra assurantie- & financieringskantoor

verzekeringen

Feenstra assurantie- & financieringskantoor laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Feenstra assurantie- & financieringskantoor opzeggen

Opzeggen van verzekeringen bij Feenstra-assurantie kan je door contact op te nemen via telefoonnummer: 020-6797953. Opzeggen kan je ook door een email te sturen naar: info@feenstraverzekeringen.nl.

Het is i-Finish niet bekend dat voor het opzeggen van verzekeringen bij Feenstra-assurantie na overlijden, een afwijkende opzegprocedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven