Zoek in 3087 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Fight cancer / Stichting Fight cancer

opzeggen
Hoofdkantoor
Lage Naarderweg 45-47
1217 GN
Hilversum, Nederland
Telefoon
-
toegevoegd: 2021-05-04 13:33:21 , gewijzigd: 2021-05-04 13:35:38

Bedrijfsinformatie Stichting Fight cancer

Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Wetenschappelijk onderzoek én preventie zijn hierin heel belangrijk. Door kankeronderzoek kunnen we echt een oplossing vinden om kanker te overwinnen. Ons doel is dus ook om onder jongvolwassenen een beweging te creëren tegen deze verschrikkelijke ziekte. 

Samen zetten wij ons in voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn! Want met jouw actie en donatie maak je onderzoek naar een oplossing mogelijk. 
Van iedere gedoneerde euro gaat minimaal 75 cent rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding ten behoeve van kankeronderzoek en preventie.

Fight cancer opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Fight cancer opzeggen?

Ben je donateur bij Fight cancer maar wil je je donaties stopzetten? Je kunt je donatie bij Fight cancer stopzetten door de opzegbrief te sturen, telefonisch, online of met i-finish.nl.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Fight cancer opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen