Zoek in 2743 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

FLYERALARM B.V.

Hoofdkantoor
Daalwijkdreef 47
1103 AD
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2020-01-02 11:24:00 , gewijzigd: 2020-01-02 12:00:03

Bedrijfsinformatie FLYERALARM B.V.

FLYERALARM is een van de grootste online drukkerijen van Europa. Business: de productie en verkoop van bedrukte artikelen en reclamesystemen voor de zakelijke markt. Hiervoor vind je ruim drie miljoen producten in hun webshop. Al hun drukpersen zijn in Duitsland, in de buurt van hoofdkantoor in Würzburg. FLYERALARM onderneming bestaat sinds 2002, opgericht door Thorsten Fischer. Inmiddels is FLYERALARM uitgegroeid tot een van de grootste in de wereld van e-commerce. FLYERALARM bedrijf is actief in 15 landen en telt bijna 2.000 medewerkers, verspreid over 6 locatie

flyeralarm.com laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf flyeralarm.com opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven