Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Food First Network B.V.

Hoofdkantoor
Voorveste 5
3992 DC
Houten, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2019-04-02 08:19:45 , gewijzigd: 2019-04-02 08:43:06

Bedrijfsinformatie Food First Network B.V.

FoodFirst Network is een nieuw online communicatieplatform. Het wordt gemaakt door het team dat aan de wieg stond van 24Kitchen.

FoodFirst Network laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf FoodFirst Network opzeggen

Je kunt je membership op elk gewenst moment stopzetten. Dit doe je als volgt: klik in de rechterbovenhoek op jouw naam en klik vervolgens op ‘Mijn profiel’. Achter de status van je huidige membership staat de optie ‘stoppen’. Klik daar op om je membership te beëindigen.

Je abonnement loopt door tot het eind van de laatst betaalde periode en zal dan stoppen.
De automatische incasso wordt eveneens stopgezet. 

Als er een betaling in behandeling is, is het niet mogelijk om je abonnement te beëindigen. De knop "stoppen" is dan grijs en in je profiel staat "Betaling in behandeling". Als de betaling eenmaal is voldaan (dat duurt meestal een aantal dagen), kun je alsnog je abonnement stoppen. 


Let op: Je dient jouw membership tenminste één dag voor de einddatum van je huidige membership te beeindigen. Deze datum vind je terug op jouw profielpagina. Houd er rekening mee dat dit niet dezelfde datum is als de betalingsdatum. Er zit een paar dagen verschil tussen de startdatum van je nieuwe membership en de afschrijving via automatische incasso door jouw bank.

Het is niet mogelijk om je abonnement via het contactformulier te beëindigen. 

Het uitschrijven van de nieuwsbrief kan je doen op je profielpagina.

Opzeggen bij overlijden Food First Network B.V.

Opzeggen bij overlijden Food First Network B.V.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van een FoodFirst account na een overlijden een andere procedure geldt.
i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven