Zoek in 2685 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Fox Sports Eredivisie

Hoofdkantoor
Passage 144
1101 AX
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
toegevoegd: 2019-08-12 12:49:09 , gewijzigd: 2019-08-12 13:01:09

Bedrijfsinformatie Fox Sports Eredivisie

FOX Sports Eredivisie is een Nederlands digitaal televisiekanaal dat live voetbalwedstrijden uitzendt en is onderdeel van Eredivisie Media & Marketing CV Tot het seizoen 2013-2014 was deze entiteit in handen van de eredivisieclubs zelf met Endemol als minderheidspartner, omdat geen enkele landelijke aanbieder het bedrag bood dat deze clubs wilden ontvangen. Vanaf het seizoen 2013-2014 is Eredivisie Media & Marketing CV voor 51% in handen van 21st Century Fox die van het kanaal een grote zender wil maken en hierna meteen de rechten kocht van de Engelse Premier League. Per 20 maart 2019 is 21st Century Fox verkocht aan The Walt Disney Company

Fox Sports laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Fox Sports opzeggen

Een FOX Sports abonnement moet je opzeggen bij je eigen TV-aanbieder (KPN, Ziggo, T-Mobile enz). Er geldt een opzegtermijn van 1 maand als de oorspronkelijke looptijd is verstreken.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven