Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Freelancer.nl / Freelancer B.V.

opzeggen
Hoofdkantoor
Kabelweg 32
1014BB
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
toegevoegd: 2020-01-22 14:22:25 , gewijzigd: 2020-10-01 19:16:23

Bedrijfsinformatie Freelancer B.V.

Freelancer.nl heeft de Staffing Awards 2017 gewonnen. Deze award is in ontvangst genomen op de dag van de flexibele arbeid. Freelancer is hét platform dat freelancers en opdrachtgevers bij elkaar brengt. Steeds meer mensen gaan werken als Freelancer, want het is vrijer, flexibeler en kan meer verdienen dan werken in loondienst. Freelancer.nl heeft een overzichtelijke database van Freelancers in de zakelijke dienstverlening. Als opdrachtgever kun je een opdracht plaatsen en ontvang je binnen 24 uur meerdere offertes, die speciaal voor jouw opdracht zijn opgesteld.

Freelancer.nl
heeft in 2017 een Staffing Award gewonnen voor beste ZZP-marktplaats van Nederland. Op Freelancer.nl worden maandelijks 1000 nieuwe opdrachten geplaatst. Honderden nieuwe opdrachtgevers vinden iedere maand weer de juiste freelancers via dit platform. Als u snel een professional voor uw freelance opdracht wilt vinden bent u op Freelancer.nl aan het juiste adres. Met ruim 35.000 freelancers in de database is er altijd een geschikte freelancer voor u beschikbaar.

Freelancer.nl opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Freelancer.nl opzeggen?

Wil je een donatie aan Freelancer.nl stopzetten en je account verdwijderen? Stuur een opzeggingsbrief naar:

StraatKabelweg
Nummer32
Postalcode1014BB
PlaatsAmsterdam
LandNetherlandsOf laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Freelancer.nl opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen