Zoek in 3130 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

GenealogieOnline.nl / Genealogie Online is een website van Coret Genealogie

opzeggen
Hoofdkantoor
Kerkuillaan 35
2496LJ
Den Haag, Nederland
Telefoon
-
toegevoegd: 2020-12-17 19:44:40 , gewijzigd: 2020-12-17 19:50:25

Bedrijfsinformatie Genealogie Online is een website van Coret Genealogie

Genealogie Online is een website van Coret Genealogie.
Het doel van Genealogie Online is het publiceren van genealogisch interessant materiaal. De op deze site verstrekte informatie is aangeleverd door (amateur)genealogen die betrouwbaar mogen worden geacht.
Online diensten voor stamboomonderzoekers: Open Archieven, Genealogie Online, Familie Archivaris, het Stamboom Forum, Genealogie Werkbalk en de Stamboom Gids.


Genealogie Online heeft 2 sorten abonne­menten:
- Probeer abonne­ment (gratis)
- Plus abonne­ment (€ 19 per jaar)

GenealogieOnline.nl opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik GenealogieOnline.nl opzeggen?

Heb je een ABONNEMENT GenealogieOnline.nl, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je ABONNEMENT GenealogieOnline.nl opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch, online of met i-finish.nl.
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je GenealogieOnline.nl opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen