Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Glassdoor, Inc.

Hoofdkantoor
100 Shoreline Highway
Californië, Verenigde Staten
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2019-01-20 21:08:12 , gewijzigd: 2019-10-29 15:53:55

Bedrijfsinformatie Glassdoor, Inc.

Glassdoor is een van 's werelds grootste vacaturesites en wervingssites.

Glassdoor laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Glassdoor opzeggen

Je kunt op elk gewenst moment jouw gebruikersaccount op Glassdoor sluiten.

Zodra je jouw account sluit, kan dit niet ongedaan worden gemaakt. Ook kan jouw gekoppelde e-mailadres niet worden hergebruikt om in de toekomst een nieuw account aan te maken.

In plaats van jouw account te sluiten kun je er ook voor kiezen om je af te melden voor Glassdoor e-mailberichten voor marketingdoeleinden of andere e-mailmeldingen. Klik hier om jouw instellingen voor e-mailberichten te  wijzigen.

Je kunt jouw sociale aanmeldingen (Google / Facebook) met Glassdoor verwijderen. Klik hier voor instructies.

Als u jouw account sluit, worden alle bijdragen die je in het verleden hebt gedaan, van de site verwijderd en deze kunnen niet worden hersteld. Je kunt nieuwe bijdragen aanmaken door een account te maken met een ander e-mailadres.

Als je een werkgeversaccount hebt, kun je er voor kiezen om jouw werkgeverstoegang te verwijderen, maar jouw Glassdoor-account (en eerdere werkgeversreacties) actief te houden. Als je dit wilt, neem dan contact met Glassdoor op.

Volg de onderstaande intstructies voor het definitief sluiten van jouw Glassdoor account:

Meld je aan bij Glassdoor en klik rechts boven aan de pagina op het Glassdoor-profielpictogram.
Klik op Account in de vervolgkeuzelijst die wordt weergegeven, schuif naar onder aan de pagina Account Klik en klik op Account sluiten.
Bevestig dat je jouw Glassdoor-account definitief wilt sluiten door opnieuw op Account sluiten te klikken.
​Je ontvangt een bericht waarin staat dat jouw account is verwijderd.

Als je vragen hebt over jouw Glassdoor account kun je ook contact opnemen met de helpdesk via het contactformulier op de website. 

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van een Glassdoor account na een overlijden een andere procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven