Zoek in 2751 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Goede Doelen Nederland

Hoofdkantoor
James Wattstraat 100, 5e etage
1097 DM
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2020-01-15 10:07:38 , gewijzigd: 2020-01-15 10:11:45

Bedrijfsinformatie Goede Doelen Nederland

Goede Doelen Nederland is dé brancheorganisatie van erkende in Nederland gevestigde goede doelen. Ruim 180 goede doelen zijn bij Goede Doelen Nederland aangesloten. Onze leden zijn op allerlei terreinen actief. Van gezondheid tot internationale hulp. Van cultuur tot dierenbelangen. In binnen- en in het buitenland. Samen zijn zij verantwoordelijk voor ruim twee derde van de bestedingen aan maatschappelijke doelen door Nederlandse organisaties.

goededoelennederland.nl laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf goededoelennederland.nl opzeggen

Donaties aan Goede Doelen Nederland opzeggen door een brief te schrijven naar:

Straat James Wattstraat
Nummer 100, 5e etage
Postalcode 1097 DM
Plaats Amsterdam
Land Netherlands

Of bellen: 020 - 422 99 77

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven