Zoek in 3164 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Greenwheels.nl / Greenwheels is een handelsnaam van Collect Car B.V

opzeggen
Hoofdkantoor
Kruisplein 476
3012CC
Rotterdam, Nederland
Telefoon
088 2100 100
toegevoegd: 2020-10-21 22:10:59 , gewijzigd: 2020-10-21 22:16:55

Bedrijfsinformatie Greenwheels is een handelsnaam van Collect Car B.V

Greenwheels is het grootste autodeelbedrijf van Nederland en is ook actief in Duitsland. Greenwheels is actief in de particuliere en zakelijke markt.
Om een auto te kunnen gebruiken is een abonnement nodig. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar.
Greenwheels heeft binnen hun particuliere en zakelijke vloot ook  elektrische auto's beschikbaar voor klanten. De elektrische deelauto's hebben een eigen parkeerplaats met een oplaadpunt.
De beschikbare auto's staan verspreid over onbemande uitgiftepunten op vaste gereserveerde parkeerplaatsen. De app, Greenwheelskaart of gekoppelde OV-chipkaart fungeert als sleutel om de auto te openen. 

Greenwheels is een handelsnaam van Collect Car B.V.

Greenwheels.nl opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Greenwheels.nl opzeggen?

Heb je een abonnement bij Greenwheels Nederland, maar wil je je abonnement stopzetten? Je kunt je abonnement bij Greenwheels.nl opzeggen door de opzegbrief sturen naar:
NaamCollect Car B.V.
t.a.v.Greenwheels
StraatKruisplein
Nummer476
Postalcode3012CC
PlaatsRotterdam
LandNetherlands


Of telefonisch: 088 2100 100Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Greenwheels.nl opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen