Zoek in 3164 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Groene Kruis Ledenorganisatie / Groene Kruis is onderdeel van De Zorggroep

opzeggen
Hoofdkantoor
Via Crescendo 1
5912 AV
Venlo, Nederland
Telefoon
-
toegevoegd: 2020-12-09 13:26:59 , gewijzigd: 2020-12-09 13:32:17

Bedrijfsinformatie Groene Kruis is onderdeel van De Zorggroep

Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen. Voor het lidmaatschap betaalt u €14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen.

Groene Kruis Ledenorganisatie opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Groene Kruis Ledenorganisatie opzeggen?

Heb je een lidmaatschap Groene Kruis Ledenorganisatie, maar wil je je lidmaatschap opzeggen? Je kunt je lidmaatschap Groene Kruis Ledenorganisatie opzeggen door de opzegbrief te sturen, telefonisch, online of met i-finish.nl.

Een lidmaatschap van de Groene Kruis Ledenorganisatie wordt aangegaan voor de contractduur van minimaal één kalenderjaar. Als u uw lidmaatschap niet één kalendermaand voor het einde van het kalenderjaar opzegt, wordt het lidmaatschap automatisch verlengd voor onbepaalde duur en geldt een opzegtermijn van één kalendermaand. Opzeggen kan schriftelijk (Groene Kruis Ledenorganisatie. Postbus 694, 5900 AR Venlo)

Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Groene Kruis Ledenorganisatie opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen