Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Caja-group

Hoofdkantoor
Willem Versteeghstraat 10
3712 DB
Huis ter Heide, Nederland
Telefoon
-
toegevoegd: 2018-10-07 18:48:34 , gewijzigd: 2018-10-11 20:51:19

Bedrijfsinformatie Caja-group

Bezoekers van het Hulp platform hebben de mogelijkheden om een hulp aanvraag in te dienen. Nadat uw aanvraag is goedgekeurd, staat uw aanvraag op het platform. Uitsluitend de bedrijven die aangesloten zijn op het Hulp platform, kunnen uw contactgegevens aanvragen. Op het Hulp platform kan worden geadverteerd door bedrijven die kunnen helpen en ondersteunen bij uw problemen. Uw contact- en persoonsgegevens worden nooit vrijgegeven aan overige bezoekers of gebruikers van ons platform.

Caja-group is het moeder bedrijf van meerdere platformen zoals het Hulp platformAutomotive-platform en Verrassingsplatform en biedt adverteerders meer bezoekers op websites, zichtbaarheid voor potentiële klanten, professionele bedrijfspresentaties en zichtbaarheid op social media.

Hulp platform laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Hulp platform opzeggen

Het beëindigen van een hulp aanvraag of het adverteren op Hulp Platform kan worden gedaan door een e-mail te sturen naar: info@hulpplatform.nl

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven