Zoek in 3163 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

i-Finish Alles in een keer opzeggen zonder meer zorgen / i-Finish | Digitale Nazorg

opzeggen
Hoofdkantoor
Bakenesserstraat 13
2011 JJ
Haarlem, Nederland
Telefoon
+31 20 244 4444
toegevoegd: 2018-07-21 11:39:19 , gewijzigd: 2021-02-12 14:51:44

Bedrijfsinformatie i-Finish | Digitale Nazorg

Met i-Finish kan je zelf eenvoudig en gratis bedrijven op de hoogte brengen van een overlijden. Staat je hoofd er niet naar om dat allemaal zelf uit te zoeken? Met een eigen i-Finish account geef je aan welke (inter)nationale bedrijven, diensten, instellingen, organisaties en instanties in kennis moeten worden gesteld van een overlijden en i-Finish doet de rest. i-Finish is ontstaan uit de diensten van i-Finish | Digitale Nazorg en Haarlem.Tech.

i-Finish Alles in een keer opzeggen zonder meer zorgen opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik i-Finish Alles in een keer opzeggen zonder meer zorgen opzeggen?

Klanten van i-Finish kunnen een betaald account aanmaken dat 2 jaar lang is te gebruiken. Daarna wordt het account nog 3 maanden bewaard waarna het automatisch wordt gewist. De accounthouder wordt hiervan vooraf nog even in kennis gesteld. Om een account bij i-Finish (eerder) op te zeggen kan telefonisch contaft worden opgenomen via telefoonnummer: +31 20 244 4444 of per e-mail via opzeggen@i-finish.nl
Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je i-Finish Alles in een keer opzeggen zonder meer zorgen opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven
opzeggen