Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

Stichting amsterdam&partners

Hoofdkantoor
De Ruyterkade 5
1013 AA
Amsterdam, Nederland
Telefoon
-
E-mail
-
toegevoegd: 2019-12-23 09:30:06 , gewijzigd: 2019-12-23 09:36:52

Bedrijfsinformatie Stichting amsterdam&partners

amsterdam & partners is een non-profit organisatie in de publiek-private sector, gericht op het creëren van verbindingen en het delen van kennis die bijdraagt aan een bloeiende en welvarende metropool Amsterdam.
Hun activiteiten zijn allemaal gericht op het begeleiden van bewoners, bedrijven en bezoekers om de reputatie van Amsterdam te versterken en bij te dragen aan de leefbaarheid. Door structureel te werken om de reputatie en het imago van Amsterdam te vergroten, helpt iamsterdam er een regio van te maken waar mensen graag wonen, werken en hun vrije tijd doorbrengen.


iamsterdam.com biedt "I amsterdam City Card" aan vanaf 60 Euro

iamsterdam.com laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf iamsterdam.com opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven