Zoek in 3163 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Online, snel, zonder zorgen en gedoe alles opzeggen.

Indeed / Indeed

opzeggen
Hoofdkantoor
124 St. Stephen's Green
Dublin 2, Ierland
Telefoon
-
toegevoegd: 2018-06-29 08:44:57 , gewijzigd: 2021-12-01 14:45:28

Bedrijfsinformatie Indeed

Indeed is een zoekmachine voor vacatures. De vacaturesite werd gestart in 2004 en is een zogeheten metazoekmachine.

Indeed opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Hoe kan ik Indeed opzeggen?

Om je Indeed account te sluiten, moet je eerst inloggen. Navigeer daarna naar http://www.indeed.nl/my/account

Eenmaal ingelogd, klik je op de Sluit mijn Account link. Vervolgens word je gevraagd dit te bevestigen. Als je zeker weet dat je wil doorgaan, klik dan op OK. Let op: dit is een onomkeerbare actie die dus niet ongedaan kan worden gemaakt. Als je in de toekomst weer gebruik wil maken van Indeed, kan je een nieuw account aanmaken met hetzelfde of een ander e-mailadres. Je zal echter geen toegang meer hebben tot de gegevens van je oude account.

Als de optie om je account te verwijderen niet beschikbaar is, stuur dan een bericht naar de klantendienst om je hiermee verder te helpen.

Het is ook mogelijk om je account te behouden en alleen je alerts te pauzeren. Als je je cv op Indeed hebt staan, kan je deze op privé zetten. Je cv is dan niet meer zichtbaar, maar je kan deze wel gebruiken om te solliciteren via Indeed. Log rechtsboven in om deze opties te zien.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van een Indeed account na een overlijden een andere procedure geldt.


Of laat onze i-Finish opzeggendienst voor je Indeed opzeggen of stopzetten.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

Opzeggen binnen enkele minuten? Opzeggen in 3 stappen met i-Finish

mijn.i-finish.nl is de online tool die je helpt met het opzeggen van abonnementen, lidmaatschappen, contracten, donaties en automatische incasso's. Wij willen je graag helpen om betere ervaringen te hebben met het opzeggen van een abonnement of contract en zonder problemen digitale accounts te beeindigen . 
Het is niet waard om de tijd te verspillen met een zoektocht naar de juiste adresgegevens. Vinden hoe je een opzegging kunt doen en hoe je opzegbrief moet opstellen? 

Gebruik onze opzegservice om alle je abonnementen en lidmaatschappen per direct op te zeggen ZONDER opzegbrief.

i-Finish opzegdienst ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt online en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten, donaties en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven