Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

JoHo - Stichting Jongerenprojecten Onderwijs, Hulpverlening & Ontwikkelingssamenwerking

Hoofdkantoor
Paviljoensgracht 18
2512 BP
Den Haag, Nederland
Telefoon
088-3214567
E-mail
-
toegevoegd: 2018-12-15 20:10:50 , gewijzigd: 2019-01-15 15:37:17

Bedrijfsinformatie JoHo - Stichting Jongerenprojecten Onderwijs, Hulpverlening & Ontwikkelingssamenwerking

JoHo (Stichting Jongerenprojecten op het gebied van Onderwijs, Hulpverlening & Ontwikkelingssamenwerking) wil mensen en organisaties in staat stellen bij te dragen aan een tolerante en duurzame wereld. Via online platforms en fysieke support centers krijg jij steun bij jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt internationale ontwikkeling gestimuleerd.

JoHo laten opzeggen

 • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
 • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
 • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf JoHo opzeggen

Wijzigingen, downgrades of beëindigingen kunnen aangevraagd worden via het online wijzigingsformulier. Op deze manier ontvangt JoHo altijd de volledige gegevens die nodig zijn om de wijziging te verwerken. Het telefonisch doorgeven van een wijziging of beëindigen is niet mogelijk.
Ontvang ik een bevestiging van beëindiging?
 • Het verzoek tot aanpassing van je donatie of abonnement wordt direct in behandeling genomen en binnen enkele dagen verwerkt. Bij de aanvraag ontvang je ook een kopie van je verzoek in de mail. Bewaar deze goed!
 • Bij onvoldoende gegevens of onduidelijkheid over het wijzigingsverzoek zal JoHo via mail contact opnemen. Heb je binnen 4 weken geen reactie ontvangen, dan kun je er vanuitgaan dat de wijziging zoals aangevraagd verwerkt is.
Waar moet je op letten bij het beëindigen van je bijdrages?
 • Bij het beëindigen van je JoHo service-abonnement graag ook vermelden of je nog donateur wilt blijven of niet. 
Moet ik mijn bijdrage beëindigen voordat ik naar het buitenland vertrek?

Donateurschap
 • Het JoHo donateurschap kan te allen tijde worden beëindigd.
 • De jaarlijkse donatie wordt in de periode van december t/m januari verwerkt. Wil je dat je donatie niet wordt verlengd, zorg dan dat je vóór 1 december van het lopende donateursjaar de beëindiging hebt verstuurd.
 • Beëindigen van je donateurbijdrage: gebruik hiervoor het wijzigingsformulier. Je krijgt dan direct een ontvangstbevestiging van je beëindigingsverzoek.
 • Schriftelijk opzeggen kan ook. Richt je beëindiging aan: JoHo, t.a.v. Donaties & Abonnementen, Paviljoensgracht 18, 2512 BP Den Haag. Vermeld relevante gegevens, zoals het JoHo nummer en (in ieder geval) het rekeningnummer van bank / giro waar de jaarlijkse bijdrage van wordt afgeschreven. Je ontvangt per mail een bevestiging van je beëindigingsverzoek.
 • Heb je tijdig je beëindiging verstuurd, dan loopt je donateurschap tot het einde van het kalenderjaar en kun je dus ook tot het einde van dat kalenderjaar gebruik blijven maken van de voordelen en services.
 • Teruggave of gedeeltelijk teruggave van het donateurschapsbijdrage is niet mogelijk.
 • Verzoeken tot het beëindigen van een donateurschap die ontvangen worden na 1 december zullen behandeld worden als beëindigingen in het eerstvolgende kalenderjaar. Ofwel je donateurschap loopt nog door in het daaropvolgende jaar.

Het is i-Finish niet bekend of er voor het opzeggen van JoHo na een overlijden een andere procedure geldt.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven