Zoek in 2673 bedrijven naar de opzegprocedure voor  abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.
Begin met typen "KPN" om KPN opzeggen

Jouw laatste levensfase

Hoofdkantoor
Nijverheidsweg 26
8071 DH
Nunspeet, Nederland
Telefoon
06-13341257
toegevoegd: 2019-04-17 13:20:49 , gewijzigd: 2019-04-17 13:24:51

Bedrijfsinformatie

Jouw laatste levensfase

De visie van het platform Jouw laatste levensfase is gericht op groei, inspiratie en ontwikkeling van ieders mens-zijn. Wij gaan uit van het principe dat de aangesloten ondernemers al het nodige hebben geleerd en ervaren in hun leven. Dat deze ondernemers hun kennis en (levens)ervaring, maar vooral hun wijsheid met empathisch vermogen kunnen afstemmen en delen wanneer dat nodig is. Naar elkaar, maar vooral naar eenieder die deze steun kan gebruiken als hij of zij te maken krijgt met de laatste levensfase, van zichzelf of een dierbare, binnenkort of in de toekomst.

Het is onze missie om ondernemers aan het platform te verbinden die, ieder vanuit ieder hun eigen vakgebied, met hun passie, het verschil willen maken in de wereld. Die dus niet alleen kennis, maar vooral wijsheid, te delen hebben. Vanuit het platform proberen wij, door het organiseren van beurzen, verstrekken van informatieboxen, het geven van lezingen,  en het organiseren van koesterarrangementen, jou te inspireren het optimale uit jouw laatste levensfase te halen.

Het platform JouwLaatsteLevensfase.nl heeft de intentie om de duurzaamheid te verbeteren en zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Hieronder enkele voorbeelden hoe wij dat doen:

  • Bewust energiegebruik (LED verlichting, apparatuur uit, ruimte goed ventileren)
  • Groen op de werkplek
  • Verminderen van het gebruik van papier door zoveel mogelijk te digitaliseren
  • Bedrukt papier wordt indien mogelijk hergebruikt op kantoor
  • Afspraken worden zoveel mogelijk gebundeld en/of het gebruik van conference calls
  • Stimuleren van gezonde voeding en leefstijl
  • Aandacht voor goede doelen en/of initiatieven die een relatie hebben met de doelgroep van het platform.

Social return:

Iets terug doen voor de maatschappij, een bijdrage via social return. Het platform doneert 10 % van de omzet aan een goed doel, voor 2018 / 2019 is dat de Stichting Samenwerkende Wensambulances. Daarnaast werkt het platform samen met de Gresbo Nunspeet voor de postverzending en mailingen.

Jouw laatste levensfase laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf Jouw laatste levensfase opzeggen

Wij zijn nog aan het uitzoeken welke opzegprocedure hier gevolgd moet worden.
 
Heb jij hier al wel ervaring mee en wil je i-Finish helpen? Laat het ons weten en wij gaan er mee aan de slag!

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven van de overledene op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven