Zoek in 2738 bedrijven naar de opzegprocedure voor abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen & nieuwsbrieven.

JouwWeb B.V.

Hoofdkantoor
Torenallee 20
5617BC
Eindhoven, Nederland
Telefoon
040 303 1360
E-mail
-
toegevoegd: 2020-01-23 17:03:24 , gewijzigd: 2020-01-23 17:08:46

Bedrijfsinformatie JouwWeb B.V.

JouwWeb is een online websitebuilder die internetgebruikers in staat stelt om gratis eenvoudig een eigen website te maken. JouwWeb heeft al meer dan 200.000 gebruikers in Nederland! Het is onze missie om een eenvoudig en plezierig te gebruiken website builder te ontwikkelen, waarmee professionele websites gemaakt kunnen worden. Uiteindelijk is het ons doel om dit concept ook in andere geografische markten uit te rollen.

jouwweb.nl laten opzeggen

  • Kan i-Finish jou helpen met het opzeggen van on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten of nieuwsbrieven?
  • Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van i-Finish om (eerst) belangrijke of dierbare informatie veilig te stellen?
  • Zijn er vragen over speciale procedures of zoek je (juridische) ondersteuning bij buitenlandse bedrijven?

Zelf jouwweb.nl opzeggen

Je kan het Pro- of Business-pakket opzeggen met inachtname van één maand opzegtermijn. Bij betaling per jaar wordt het Pro-pakket steeds met een jaar verlengd. Bij betaling per maand is dat per maand.

Opzeggen van je abonnement op JouwWeb B.V. kan je door te bellen naar telefoonnummer: 
040 303 1360

Schriftelijke opzegging kun je sturen naar: 
Straat Torenallee
Nummer 20
Postalcode 5617BC
Plaats Eindhoven
Land Netherlands

Vermeld in je brief de volledige adresgegevens en de reden van opzegging.

of laat i-Finish opzeggendienst voor JouwWeb B.V. je helpen.

Met i-Finish kun jij alles vinden over het opzeggen van abonnementen, beëindigen van accounts, stopzetten van donaties tot het wijzigen van adressen. Wij hebben alles overzichtelijk voor je bij elkaar gezocht maar… Zie je er na een verhuizing of overlijden tegenop om zelf steeds weer hetzelfde of emotionele verhaal tegen grote en kleine (internationale) bedrijven te moeten vertellen, dit te e-mailen of per brief te laten weten?

i-Finish ziet in hoe lastig het is voor bijvoorbeeld nabestaanden om in een moeilijke tijd een digitale nalatenschap af te handelen. Wij nemen deze zorg graag uit handen. i-Finish helpt on- en offline abonnementen, lidmaatschappen, accounts, profielen, klantenkaarten en nieuwsbrieven op een veilige manier op te zeggen zodat jij daar zo min mogelijk omkijken naar hebt. 

Naar overzicht van bedrijven